Dear guest !

Welcome to Team Developer Community Forum. A place created by the community, for the community !

This is a resource for Q & A and discussion about everything related to OpenText Gupta Team Developer, SqlBase, TD Mobile and Report Builder.
It is the alternative for the OpenText customer forums which can only be accessed with an active support contract.

Please register your account now. It will make you part of the active community.
Also, this guest message will not be displayed for registered users.

As a bonus, registered users have access to the 'Newsgroups' subforum, holding 10 years worth of posts from the good old Gupta newsgroups.

Having an account gives you the opportunity to ask questions and get help from others.
We hope this free gathering will help you and the community getting forward!

Best regards,
The forum site admins.

SAM_DragCanAutoStart causing strange behaviour

General discussion forum about all things Team Developer 5.x
Post Reply
Charlie
Canada
Posts: 38
Joined: 07 Mar 2017, 18:52
Location: Fredericton, New Brunswick, Canada

SAM_DragCanAutoStart causing strange behaviour

Post by Charlie » 25 Jul 2017, 12:23

Just an FYI:

Processing SAM_DragCanAutoStart on table windows has recently started causing failures in row and column resizing. Instead of resizing the column or row, the table window seems to be processing double-clicks.

The problem happens to the app on my development box (whether in design mode or run-time), as well as the deployed app on pristine end-user machines.

I don't have any time to really dig into what's going on, but removing SAM_CornerClick processing (which just returns TRUE when a row is selected, and returns FALSE otherwise) fixes things.

As far as I can tell, only one of two things could have caused this strange behavior:
  • I may have recently added/changed some unrelated code somewhere that affects focus or active window, but I can't think of anything I could have done recently other than benign changes (the SAM_DragCanAutoStart processing has not been touched since first added years ago)
  • Some recent Windows update might have done something ?
Anyhow, this is just a heads-up in case anybody else is running into the same kind of thing. If and when I ever find out more, I'll update this topic.

Cheers !
A little trick to help direct folk from old Gupta forum to this one: Link to post

Post Reply

Return to “General Discussion”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest