Dear guest !

Welcome to Team Developer Community Forum. A place created by the community, for the community !

This is a resource for Q & A and discussion about everything related to OpenText Gupta Team Developer, SqlBase, TD Mobile and Report Builder.
It is the alternative for the OpenText customer forums which can only be accessed with an active support contract.

Please register your account now. It will make you part of the active community.
Also, this guest message will not be displayed for registered users.

As a bonus, registered users have access to the 'Newsgroups' subforum, holding 10 years worth of posts from the good old Gupta newsgroups.

Having an account gives you the opportunity to ask questions and get help from others.
We hope this free gathering will help you and the community getting forward!

Best regards,
The forum site admins.

Report ugly font with xcopy deploy on Win 7

General discussion forum about all things Team Developer 7.x
Post Reply
thomas.uttendorfer
Site Admin
Germany
Posts: 28
Joined: 05 Mar 2017, 17:19
Location: Munich Germany
Contact:

Report ugly font with xcopy deploy on Win 7

Post by thomas.uttendorfer » 03 Aug 2017, 14:48

Hi folks,
we migrate from TD31 to TD702.
We also want to deploy via xcopy.
We have a problem how ReportBuilder renders fonts on screen:
On a win7 machine with xcopied deploy all reports look like the left on in the Image:
On a win7 machine with installed TD everything looks fine.
Does anybody have an idea whats going wrong?
P.S.: When printed on paper it looks good again.
Reportbuilder.png
Report bad font good font
Reportbuilder.png (39.14 KiB) Viewed 64 times
Regards
Thomas Uttendorfer
[ frevel & fey ] Software-System GmbH
https://thomasuttendorfer.wordpress.com/

EwaldP
Austria
Posts: 33
Joined: 07 Mar 2017, 08:00
Location: Austria

Re: Report ugly font with xcopy deploy on Win 7

Post by EwaldP » 04 Aug 2017, 06:55

Is there a difference if you try the preview with different default printers?

I'm a little sceptical about xcopyied deploy. For TD 6.1, it was easy to figure out which files was installed during the installation process (GAC). I tried the same for 6.3.9 and 7.x and it was a nightmare, because the 6.3.9 Deploy setup makes over 1000 changes in the file system or registry, so I decided to go the way that opentext suggested, a full deploy installation on each client. I don't want to feel uncomfortable that the installation of the deploy is the reason with every problem.

Regards
Ewald P. Palmetshofer
EDV-Hausleitner GmbH
4020 Linz
www.edv-hausleitner.at

thomas.uttendorfer
Site Admin
Germany
Posts: 28
Joined: 05 Mar 2017, 17:19
Location: Munich Germany
Contact:

Re: Report ugly font with xcopy deploy on Win 7

Post by thomas.uttendorfer » 04 Aug 2017, 14:19

Hi Ewald.

no the default printer does not affect the screen rendering here.
So the problem is still there.

With xcopy-deployment:
In Topic viewtopic.php?f=6&t=45707 there is some description at least from open text which makes me confident trying the xcopy deployment.

Regards
Thomas Uttendorfer
[ frevel & fey ] Software-System GmbH
https://thomasuttendorfer.wordpress.com/

Post Reply

Return to “General Discussion”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest